onsdag 24 juni 2009

Vattenspridare...

Tänk så mycket ren och skär glädje en vattenspridare kan ge.
Idag har det varit riktigt varmt och vi tog fram och satte igång vattenspridaren på gräsmattan för första gången i år. Barnen tjöt av lycka när de sprang genom de svala vattenstrålarna.

En pojke 1,5 år gick in mot vattenspridaren fullt påklädd och med solhatten på huvudet. När strålarna kom droppande över honom stannade han förundrat upp och stod helt stilla tills strålarna vajat förbi och vattnet försvann, då återupptog han sin promenad över gräset :)


Så plocka nu fram era vattenspridare och ge lite svalka och härlig vattenlek till era barn under varma sommardagar :)

3 kommentarer:

Skolkatalogen sa...

Jättebra idé! Jag hoppas vattenspridarna står framme i varenda trädgård. Det minns man själv hur roligt det var att hoppa genom vattenstrålarna. Varför inte ett litet vattenkrig för de barn som vill, när man ändå är igång!? Leve sommaren!
/andreas

Mib sa...

Åh låter dundermysigt. Minns också hur vi klädde oss i badkläder och sprang under såna där eller nån hemmagjord duschgrej som min pappa ingenjören hade gjort. Jättekul!

hesan sa...

Visst är det skönt med värme. Vi la en stor pressening nerför kullen på gården och la vattenslangen högst upp, det blev en jätte bra vattenrutschkana.
Tack för en bra blogg med många tips.